گیاهان دارویی

وبلاگ محمد علیانسب

گیاهان دارویی

وبلاگ محمد علیانسب

فهرست غذاهای با طبع گرم و سرد


فهرست غذاهای با طبع گرم و سرد

 [categoriy],خواص غذاهای طبع گرم وسرد ,خواص دارویی غذاهای طبع گرم وسرد ,فواید غذاهای طبع گرم وسرد

تغذیه سالم زندگی سالم,خواص غذاهای طبع گرم وسرد ,خواص دارویی غذاهای طبع گرم وسرد ,فواید غذاهای طبع گرم وسرد ,خاصیت غذاهای طبع گرم وسرد ,غذاهای طبع گرم وسرد در طب سنتی ,فواید درمانی غذاهای طبع گرم وسرد ,مضرات غذاهای طبع گرم وسرد ,فوائد غذاهای طبع گرم وسرد , غذاهای طبع گرم وسرد ,طب سنتی ,خواص غذاهای طبع گرم وسرد ,خواص میوه جات , خواص غذاهای طبع گرم وسرد در طب سنتی ,فواید غذاهای طبع گرم وسرد در طب سنتی

 

در مورد سردی و گرمی مزاج آدما و روش تشخیص اون باید بگم معمولا آدمایی که مزاج گرم دارن با خوردن گرمی ها به شدت واکنش نشون می دن مثل زدن جوش و......... و آدمای سرد مزاج با خوردن چیزای سرد دچار بهم ریختگی سیستم گوارشی می شن ادمای معتدل هم واکنش عادی نسبت به خوردن مواد گرمی و سردی دارن مثلا اگه من خیلی گرمی بخورم مثلا یک هفته روزی 10 تا خرما و آجیل و شیرینی بخورم جوش می زنم و گرمیم می شه و در غیر این صورت معمولی هستم البته بحث آلودگی های درونی بدن برای زدن جوش یا جوش غرور با این قضیه قاطی نشه اینم فهرست مواد غذایی گرم و سرد :

میوه ها و دانه های گرم وتر : انجیر ، انگور ، بادام زمینی ، بادام شیرین ، بادام کوهی ، به ، تخم خربزه ، توت (شاه توت) ، انواع توت ها ، خربزه ، هویج ( زردک) ، سیب ، شلغم ، کدو ، کنجد ، گلاب ، لوبیا قرمز

میوه ها و دانه های گرم و خشک. انبه ، بادام کاغذی ، بادمجان (خیلی گرم و خشک) ، تخم شربتی ، بولاغ اوتی ، پرتقال ، پسته ، پونه (خیلی گرم و خشک) ، پیاز (خیلی گرم و خشک) ، پیه ( دمبه) ، ترب (خیلی گرم و خشک) ، تره ، جعفری، دینارویه ، چای ، خردل ها ، خرما ، خرمالو ، دارچین ، روغن ، ریحان ، زرد چوبه ، زعفران ، زنجبیل ، زنیان ، زیتون ، زیره سیاه ، سیر ، شنبلیله ، فلفل (خیلی گرم و خشک) ، فندق ، کرفس ، کشمش انگور سیاه ( مویز) ، کلم ، کنگر ، گردو ، گل سرخ (خیلی گرم و خشک) ، لپه ، مرزه ، موسیر ، موم عسل ، نارگیل ، نخود ، نعناع ، عرق بهار نارنج ، هل .

غذاهای گرم و تر :عسل ، نخود ، آب آبگوشت ، گوشت بوقلمون ، شیر میش ، گوشت غاز (پرنده) ، گوشت گوسفند ، گوشت مرغ خانگی ، گوشت مرغابی و اردک ، میگو (روبیان) ، گوشت بلدرچین ، گوشت کله ، جگر ، خورشت بادمجان ، خورش قورمه سبزی ، آبگوشت به ، آبگوشت کلم قمری ، آب شور ، کره ، خامه ، روغن ، نیمرو ، تخم مرغ ، گوشت بز ،غذاهای گرم و خشکگوشت آهو ، شیر شتر ، گوشت شتر ، گوشت شتر مرغ ، گوشت کبوتر ، کوهان شتر(خیلی گرم و خشک) ، گوشت گاومیش ، گوشت گنجشک ، گوشت لک لک ، نمک طعام (خیلی گرم و خشک) ، گوشت اردک ، خورش فسنجان .

میوه ها و دانه های معتدل :برگ چغندر ، برنج ، تمشک ، چغندر ، عدس ، عناب ، گرمک ، گندم ، قهوه ، کاسنی ، کاهو ، موز .

غذاهای معتدل :شیر گاو ، گوشت کبک ، گوشت کبک دری ، کوکو سبزی ، فرنی ، کوفته ، کشک بادنجان ، شیر برنج ، نان فطیر .

میوه ها و دانه های سرد و تر :اسفناج ، آلو ، انار ، باقلا ، بالنگ ، بامیه ، خرفه ، پنیر ، خیار ، دوغ ، زردآلو ، کدو (تخم) ، کدو حلوایی ، گلابی ، هلو ، هندوانه ،

میوه و دانه های سرد و خشک ارزن ، ازگیل ، انار ترش ، تمبر هندی ، جو ، ذرت ، ریواس ، زرشک ، سرکه ، سنجد ، شاه بلوط ، گشنیز ، گیلاس ، لیمو امانی ، لیمو ترش ، لیمو شیرین ، ماش ، نارنج ، نشاسته ، ولیک .

غذاهای سرد و تر :شیر بز ، ماست ، دوغ ، مرغ ماشینی ، قره قروت ، شیر بز ، ماهی ،

غذاهای سرد و خشککشک ، گوشت گاو . (این قانون مصرف سردیهاست : اگر پنیرمیخورید حتما با گردو خورده شود ، اگر ماست و دوغ میخورید حتما با یک قاشق چایخوری زنیان خورده شود ، اگر ماهی میخورید با خرما خورده شود ، اگر برنج میخورید با زیره خورده شود ، مرغ را حتما با گرمی خورده شود ، و هر چیز سرد دیگر با گرمی هائی مثل عسل و خرما و دیگر غذاهای گرم .)


تهیه و تنظیم :محمد علیانسب کارشناس گیاهان دارویی

نظرات 4 + ارسال نظر
2 جمعه 6 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 02:19 ق.ظ

سلام . من یه مشکلی دارم که هر چند وقت یبار شدید میشه . اونم اینه که دچار خونریزی بینی میشم ، خونریزی زیاد نیست اما پیش میاد که برای مدت طولانی ترشحات بینی ام خونیه . مخصوصا وقت هایی که مسافرت هستم یا توی شرایطی ام که استرس داشته باشم . خود این مشکل هم استرس رو یکم بیشتر میکنه . مخصوصا این روزا تقریبا همیشه هست .
فکر میکنم طبعم نسبتا معتدل باشه ، ولی کلا شرایطم متغیره . بدنم تقریبا اصلا جوش نمیزنه . و بیست و سه سالمه .
ممنون میشم اگه خواستین جوابی بدین به ایمیلم بفرستین .
سپاااس

علی اکبر دوشنبه 16 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 06:24 ب.ظ

با سلام قدیمی های محل ما ( فراهان ) می گویند آن تره را بگیرید و در دماغ بچکانید من خودم بیست سال پیش این کار را کردم و الان بیست سال هست که خونریزی بینی ندارم من هم مثل شما شدیدا خونریزی بینی داشتم

اهو سه‌شنبه 16 آبان‌ماه سال 1396 ساعت 01:04 ب.ظ

سلام ببخشید من 26 ساله هستم و چند سالیه مشکل نفخ دارم همیشه شکمم حالت بزرگ داره و حتی وقتی گشنه ام این حالت رک داره فقط کافیه یه چیزی بخورم یا چیزی بنوسم احساس میکنم شکمم در حال انفجاره

ریحانه چهارشنبه 2 اسفند‌ماه سال 1396 ساعت 02:33 ق.ظ

سلام اهو. مشکل شما سردی شدید معده هستش و غلبه ی بلغم دارید. منم مشکل شما را داشتم پیش پزشک طب سنتی درمان شدم. یک قاشق گیاه بارهنگ را در یک لیوان عرق چهل گیاه چن دقیقه بجوشان و همراه یک قاشق عسل بخور.این کار را برای مدتی صبح و شب موقع خواب انجام بده انشاالله خوب میشی.از خوردن سردی ها هم بطور جدی پرهیز کن.موفق باشی

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد